Rolkruk aanbieding!

Rolkruk aanbieding!

 

Heb jij dit jaar de vroegboekkorting of juist de last minute aanbieding gemist?
Doe je braaf mee aan alle Like, Share & Win acties maar nooit prijs?

Dat willen wij niemand aandoen en daarom:

Een fantastische aanbieding die geldt voor iedereen, of je het nou liked & shared of niet.

 


De rolkruk 1006 voor slechts € 99,00*!

De Rolkruk 1006
Deze rolkruk is overal inzetbaar! Zeer degelijke lage rolkruk voor een hoge mate van flexibiliteit. Zeer wendbaar en uitermate geschikt voor werkzaamheden laag bij de grond. De industriële kruk is zeer robuust en daarom geschikt voor de meest uiteenlopende werkomgevingen. 

 

 

PUR Polyurethaan rolkrukken

 

 

kruk aanbieding, rolkruk actie

 

 Deze kruk wordt veel ingezet binnen de (thuis-)zorginstellingen, ziekenhuizen, schadeherstelbedrijven, autobeletteringsbedrijven.

Naast de vele toepassingsgebieden, de ideale oplossing voor o.a. het onderwijspersoneel. Door zijn compactheid uitermate geschikt om door de klas te rollen en de leerlingen op hun zithoogte te kunnen aanspreken. Bukken en hurken is er dan niet meer bij. 

 

 

 

Hulpmiddelen

Een goede stoel alleen is niet genoeg!

Een verkeerde houding is zo aangenomen. Hieruit kunnen vervelende klachten ontstaat zoals rug-, nek-, schouder- en armklachten. Met de juiste ergonomische hulpmiddelen kunnen veel van deze klachten voorkomen of opgelost worden. Bureau werk vraagt om een inrichting welke aan te passen is aan de gebruiker en niet andersom. Dit vraagt om de juiste hulpmiddelen op de werkplek. Voor de werknemer betekent dit in staat te zijn om gezond en comfortabel te kunnen werken.

Als werkgever is het zeer verstandig om preventieve maatregelen te nemen wat het werkcomfort en de gezondheid van de werknemer ten goede komt.

 

 

wat is een ergonomische werkplek

 


 

 

wat is een ergonomische werkplek

 

Hulp nodig bij het realiseren van jouw ergonomische werkplek?

Door verkeerd gebruik van je werkplek of de verkeerde middelen kan ook rugpijn ontstaan. Wij bieden tal van ergonomische oplossingen om rugklachten te voorkomen, te verminderen en op te lossen! We komen graag bij je langs op je werkplek om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Betekent dit dat we met ‘slechts’ een goed onderbouwde zit-instructie jouw klacht kunnen oplossen. Helemaal super! Het gaat ons om de oplossing! Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment ergonomische middelen? Bekijk ons assortiment hier!

 

De juiste partner tegen rugpijn!

Onze kracht is de persoonlijke benadering. We komen naar jullie toe en combineren jullie wensen met onze kennis. Uit ervaring weten wij dat iedereen en iedere situatie anders is. Door op locatie samen de oplossing te vinden verliezen we zo min mogelijk van jullie kostbare tijd. Of het nu gaat om aantallen of om één enkel stuk, wij streven naar de beste invulling voor jou. Met als resultaat: ergonomie op iedere werkplek. 

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op! 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

~Voor iedere toepassing de juiste ergonomische rolkruk!~

* Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.